14 okt 2021
Felsorterade sopor i miljöhusen

Felsorterade sopor i miljöhusen

2021-10-14 15:53

Här är ett exempel på felsorterade grovsopor i miljörummen och som föreningen (dvs vi alla som bor i föreningen) får betala extra för att få sorterat och bortforslat, eftersom det inte ingår i det som sophämtarna  tar med sig. Ovanför kärlet finns symbol med text att i det kärlet ska läggas små-el och elektronik, men där ligger en blandning av diverse annat, bl a flaskor och porslinstallrikar. Det röda krysset på skylten med glas och flaska betyder att det inte är tillåtet att slänga glas och flaskor i någon av miljöstugorna. Det ska den boende själv ta med sig och slänga i någon av kommunens återvinningskärl som är specifikt ämnade för att kasta glas. Porslinet ska paketeras och slängas i kärlen för grovsopor.

Vi som bor i föreningen har förbundit oss i köpeavtalet att följa de ordningsregler som stämman gemensamt beslutat om. Det bör ju ligga i alla boendes intresse att hålla kostnaderna nere då alla extrakostnader påverkar månadsavgiften vi betalar. 


11 okt 2021

Ojämn temperatur på elementen

2021-10-11 11:10

Det har uppstått ett fel i styrenheten för värmeregleringen därav den ojämna temperaturen på elementen. Felet beräknas vara åtgärdat i morgon tisdag 12 okt.

10 aug 2021

Reklam om inglasning av balkonger - Inget som styrelsen i föreningen ligger bakom.

2021-08-10 14:27

Ett klargörande angående reklamen från Nordisk balkonginglasning som delats ut till boende i föreningen så vill vi klargöra att detta INTE något som varken föreningen eller HSB ligger bakom. För att glasa in balkongen eller uteplatsen krävs bygglov. Styrelsen uppmanar också alla att ta in offerter från flera företag innan man bestämmer sig.

21 jan 2021

Ny lösning för hantering bilplatser och kö

2021-01-21 17:45

Digital köanmälan för parkeringsplats, Fastighetsägarna Parkering (Mobility 46)

Nu kan du som medlem själv registrera dig till kön för parkeringsplats. Länk: https://parkering.fastighetsagarna.se/my_page/regions/brf-bjorkbacken/waiting_list_positions/new